sâmbătă, 2 martie 2013

La Vita e bella(1997)-viata e frumoasa

Poster La Vita e bella

                                        

Info Film :
[Calitate]......................DVDRip
[Gen].........................  Comedie, Drama, Romance
[Nota IMDB].....................8,5
[Staruri]..... Roberto Benigni
[Data aparitie].................1997
[Marime]........................678 MB
[Durata]........................116 minute
[Format]........................mkv

Poveste :
Filmul este o fabula, in stil chaplinian, despre puterea imaginatiei de a se impotrivi crudelor realitati din Europa in timpul celui de-al II-lea razboi mondial.
In centrul povestii se afla Guido (Roberto Benigni) - un personaj incantator, caracterizat printr-o inocenta copilareasca si nutrind un mare vis: acela de a deschide o librarie proprie. Este anul 1939; Guido a venit in Arezzo, un orasel din Toscana, impreuna cu prietenul sau, poetul Feruccio (Sergio Bustric), ignorand antisemitismul manifestat, cu din ce in ce mai multa violenta, de catre guvernul fascist.
Guido se indragosteste de Dora, o tanara si frumoasa profesoara (Nicoletta Braschi, actrita preferata a lui Benigni). Din pacate, Dora, pe care el o numeste "Printesa", este logodita cu un oficial fascist din localitate. Dar Guido nu se lasa impresionat si, in felul sau amuzant, reuseste sa o cucereasca pe aleasa inimii lui si sa o determine sa il urmeze.
Dupa sapte ani, ii gasim pe Guido si Dora casatoriti si cu un fiu, Giosue (Giorgio Cantarini). In sfarsit, Guido a reusit sa-si deschida libraria mult visata. Din pacate, antisemitismul a atins in Italia cote maxime si, intr-o zi, Guido si fiul sau sunt ridicati de catre fortele de ordine si internati intr-un lagar de concentrare. Pentru a ramane alaturi de cei dragi, Dora cere sa mearga si ea in lagar.
De acum incolo, unicul scop al lui Guido este sa-si salveze fiul si, mai ales, sa salveze inocenta acestuia,deorece nu wrea sa ajunga precum este el.

Thriller :


Vizionare online: 
Server 1 -> Fastupload

Link-uri Descarcare  :
  Torrent link

Descarca subtitrare :

  Click aici 
      sau
  Click aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu