vineri, 15 martie 2013

Life of Pi (2012)-Viata lui Pi

Life of Pi

Info Film :
[Calitate]......................BRRip
[Gen].........................  Aventura, Drama
[Nota IMDB].....................8,2
[Staruri].............Suraj Sharma, Irrfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur, Adil Hussain
[Data aparitie].................2012
[Marime]........................900 MB
[Durata]........................127 minute
[Format]........................mkv

Poveste :

Cu VIAŢA LUI PI, regizorul Ang Lee ("Brokeback Mountain", "Tigru şi dragon") a creat un film revoluţionar despre un tânăr care supravieţuieşte unui dezastru maritim şi se vede silit să pornească într-o călătorie epopeică, plină de aventuri şi de descoperiri.
După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal. Puştiul îşi foloseşte cunoştinţele enciclopedice în ceea ce priveşte comportamentul animalelor pentru a-l ţine la distanţă pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă şi plină de riscuri relaţie pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.
Acţiunea filmului VIAŢA LUI PI, ecranizarea unei cărţi care s-a vândut în milioane de exemplare şi a petrecut ani întregi în clasamentele bestsellerurilor, se petrece pe trei continente şi două oceane, de-a lungul unei perioade de mulţi ani, într-un vast univers al imaginaţiei.   Viziunea lui Lee, împreună cu uimitoarele imagini 3D, a transformat un roman care de multă vreme era considerat imposibil de ecranizat într-o îmbinare îndrăzneaţă de naraţiune epopeică şi teme profunde, care provoacă la reflecţie.

Thriller :


Vizionare online: 
Server 1 -> Fastupload

Link-uri Descarcare 

Server 1 -> Uploaded
Server 2 -> BayFiles
Server 3 -> 180Upload
Server 4 -> Filerio
Server 5 -> Filecloud
Server 6 -> Turbobit
Server 7 -> Upafile
Server 8 -> Uptobox
Server 9 -> Netload


  Torrent link

Descarca subtitrare :

  Click aici 
      sau
  Click aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu