sâmbătă, 23 februarie 2013

Rush hour 2 (2001)-Ora de varf 2

   Rush hour 2      nota 71

                         
                                        

Info Film :
[Calitate]......................DVDRip
[Gen]......................... Actiune, Comedie, Crima
[Notă IMDB].....................7,1
[Staruri]......  Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Ziyi Zhang, Roselyn Sanchez
[Dată apariție].................2001
[Mărime]........................733 MB
[Durată]........................90 minute
[Format]........................mkv

Poveste :
Cele mai rapide mâini din Est fac din nou echipă cu cea mai mare gură din Vest în Ora de vârf 2, mult aşteptata continuare a blockbuster-ului Ora de vârf din 1998, comedia cu elemente de acţiune care a avut încasări de peste 250 milioane de dolari în întreaga lume.
Inspectorul şef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) şi detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanţă. Înarmat cu dicţionarul chinez-englez, Carter este nerăbdător să-şi înceapă mult-dorita vacanţă şi să guste delicatesele exotice ale acestui oraş. Însă Lee, poliţistul aflat mereu la datorie, îşi continuă misiunile, frustrându-l pe Carter.
La puţin timp după sosirea lor, ei se confruntă cu cel mai important caz din carierele lor: o bombă a explodat în ambasada americană, omorând doi agenţi vamali americani care investigau o reţea de traficanţi de bani care producea milioane de dolari falşi în bancnote de 100 $.
Poliţia din Hong Kong bănuieşte că în spatele acestei explozii s-ar afla Ricky Tan (JOHN LONE), conducătorul elegant şi viclean al Fu-Cang-Long Triad, cea mai periculoasă bandă din China. Inspectorul Lee este desemnat să rezolve acest caz, spre disperarea lui Carter, care este prins fără voia sa în aceste evenimente simţind că planurile de vacanţă i se duc pe apa sâmbetei. Pentru Lee, acest caz are o însemnătate aparte deoarece Ricky Tan fusese cândva partenerul tatălui său în cadrul poliţiei din Hong Kong jucând un rol direct în moartei tatălui său.
În timp ce autorităţile din Hong Kong şi Statele Unite îşi dispută jurisdicţia acestui caz, Lee împreună cu recalcitrantul Carter pornesc pe cont propriu o investigaţie pentru a da de urmele lui Tan. Însă de această dată este rândul detectivului Carter să se simtă precum peştele pe uscat, Lee având acum ocazia de a-l învăţa câteva lecţii în ţara sa natală (după cum Lee îi spune lui Carter în engleza sa stâlcită, “în Hong Kong, eu sunt Michael Jackson, iar tu eşti Toto”). Însă în stilul său inimitabil, guralivul Carter are şi el câteva lucruri să-i înveţe pe localnici!
Pe măsură ce Lee şi Carter conduc o urmărire rapidă a lui Ricky Tan şi a bandei sale, încercând să localizeze matriţele preţioase utilizate la tipărirea banilor falşi, ei întorc pe dos o diversitate de localuri din Hong Kong, printre care un bar cu karaoke - unde Carter învaţă clientela formată din gangsteri cum să cânte versiunea finală a melodiei clasice "Don't Stop 'Till You Get Enough" - sala de masaj numită Cerul pe pământ şi o petrecere pe yahtul lui Tan aflat în croazieră pe apele portului Victoria.
În drumul lor ei trebuie să se lupte cu mâna armată a lui Tan, frumoasa criminală Hu Li (ZHANG ZIYI), care a captivat publicul spectator cu rolul 'Jen Yu' în filmul distins cu premiul Oscar, Crouching Tiger, Hidden Dragon - Tigru şi dragon), patronul miliardar al hotelului şi asociatul principal al lui Tan, Steven Reign (interpretat de actorul legendar de comedie ALAN KING) şi agenta serviciului secret american fermecătoare, misterioasăp şi aparent coruptă, Isabella Molina (ROSELYN SANCHEZ).
Acţiunea revine în Statele Unite pentru un scurt raid prin Los Angeles înainte de a atinge punctul culminant într-un final spectaculos şi plin de acţiune în noaptea inaugurării hotelului-cazino Red Dragon în Las Vegas Strip.
Ora de vârf 2 este un film plin de acţiune spectaculoasă şi umor de calitate, pe lângă cuplul incredibil format de Chris Tucker şi Jackie Chan, care depăşeşte cu mult originalul.
Rush Hour 2 (Ora de vârf 2) este o producţie NEW LINE CINEMA în asociere cu ARTHUR SARKISSIAN şi ROGER BIRNBAUM PRODUCTIONS. Filmul este regizat de BRETT RATNER (Rush Hour - Ora de vârf, The Family Man - O altă şansă) şi produs de ARTHUR SARKISSIAN, ROGER BIRNBAUM, JAY STERN şi JONATHAN GLICKMAN. Producători executivi sunt ANDREW Z. DAVIS, MICHAEL DE LUCA şi TOBY EMMERICH.
Scenariul este realizat de JEFF NATHANSON, după personajele create de ROSS LA MANNA. Director de imagine este MATTHEW F. LEONETTI, A.S.C. (Along Came A Spider - Reţeaua Păianjen, Dead Again). TERENCE MARSH, (The Green Mile - Culoarul morţii, The Shawshank Redemption - Închisoarea îngerilor), distins de două ori cu premiul Oscar, este scenograf. RITA RYACK (Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas - Grinci a furat Crăciunul, Casino), nominalizată la premiul Oscar, este pictoriţă de costume şi MARK HELFRICH, A.C.E. (The Family Man, Rush Hour) este monteur. Coloana sonoră este compusă de LALO SCHIFRIN (Rush Hour, Enter the Dragon), distins cu patru premii Grammy şi nominalizat de şase ori la Oscar.
Vizionare online:
  Server 1 -> Vidbux

Link-uri Descărcare  :
Server 1 -> Uploaded
Server 2 -> Bayfiles
 
☛  Torrent link

Descarcă subtitrare :

☛  Click aici 
      sau
☛  Click aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu