sâmbătă, 9 februarie 2013

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) BRRip 650mb






Info Film :


[Calitate]......................BRRip
[Gen]...........................Actiune, Crima, Thriller, Drama
[Notă IMDB].....................5,7
[Staruri].......................Lucas Black, Zachery Ty Bryan, Bow Wow
[Dată apariție].................2006
[Mărime]........................650 MB
[Durată]........................104 minute
[Format]........................mkv

Poveste :
Primul film din această serie a adus pe ecrane lumea ascunsă a forţei maşinilor americane şi a periculoaselor curse de stradă din oraşul Îngerilor, Los Angeles.

Cel de-al doilea film ne-a adus o poveste din Miami despre spălare de bani, răscumpărări şi cei mai abili oameni ai curselor de maşini născuţi vreodată. Acum, cea mai nouă şi cea mai rapidă cursă are loc în unele dintre cele mai periculoase locaţii din lume în ultima parte a seriei de adrenalină şi viteză - Furios şi Iute: Tokyo Drift.

‘Bun venit!’ în lumea ascunsă, interzisă şi atrăgătoare din Tokyo, unde ultima modă pentru a ieşi din cotidianul Japoniei este înconjurul lumii... printr-o singură cursă.

Furios şi Iute: Tokyo Drift prezintă cel mai proaspăt capitol din populara serie care a obţinut încasări de peste 443 milioane de dolari în întreaga lume. Cursa are loc în afara Statelor Unite, în Tokyo, un oraş post modernist, Japonia.

‘Bun venit!’ în era tensionată a tinerilor ce trăiesc într-un univers exploziv al curselor de stradă, adânc implicaţi în cursele ascunse din Tokyo. Maşini puternice şi fete atrăgătoare se aventurează într-un teritoriu interzis. Stilul distinctiv japonez de condus al maşinii defineşte un nou tip de automobilist a cărei tehnică îmbină perfect efortul cu viteza, unde controlul reprezintă de fapt tărâmul lipsei controlului, care este mult mai important decât trecerea liniei de sosire pe prima poziţie.

Shaun Boswell, a fost mereu un rebel. În şcoală a fost mereu retras, singura lui legătură cu lumea din jur fiind prin cursele ilegale de maşini - ceea ce a făcut să fie luat la ochi de autorităţile locale. Pentru a evita închisoarea, Shaun este trimis în altă ţară, să trăiască alături de unchiul sau, cadru militar, într-un apartament micuţ dintr-un cartier mărginaş al oraşului Tokyo.

În ţinutul care a dat naştere majorităţii stilurilor de curse modificate, simpla cursă de stradă a fost înlocuită cu provocarea care sfidează gravitaţia: cursele cu pedala de acceleraţie la podea... curse cu derapaje, o combinaţie mortală de viteză brută în curse care îşi fac inima să stea în loc cu schimbări de direcţie bruşte şi răsuciri periculoase.

La primul său contact cu aceste curse, Shaun îşi face datorii la D.K., "Drift King" (Regele Derapajelor), care are legături în Yakuza, crima organizată japoneză. Singurul mod în care Shaun îşi poate plăti datoria este de a se aventura în tărâmul mortal al lumii interlope din Tokyo, unde singurele mize sunt viaţa sau moartea.

 Vizionare online: 
Server 1->fastupload

Link-uri Descărcare :

Server 1 -> Bilion uploads
☛  Server 2 -> narod

☛  Download torrent



Descarcă subtitrare :

☛  Click aici 
      sau
☛  Click aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu