joi, 28 februarie 2013

Troy (2004)-Troia

   Troy

                                               
                                        

Info Film :
[Calitate]......................DVDRip
[Gen].........................  Actiune, DramaRazboi
[Nota IMDB].....................7,1
[Staruri]..........................  Brad Pitt, Brian Cox, Orlando Bloom
[Data apari?ie].................2004
[Marime]........................1,28 GB
[Durata]........................165 minute
[Format]........................mkv

Poveste :
De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare - si altele pentru iubire.
In Grecia antica, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (ORLANDO BLOOM) si Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, genereaza un razboi care va devasta o civilizatie.
Cand Paris o rapeste pe Elena sotului ei, Regelui Menelau (BRENDAN GLEESON), aceasta este o insulta care nu poate fi suportata. Mandria familiala spune ca un afront adus lui Menelau este un afront fratelui sau, Agamemnon (BRIAN COX), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena inapoi din Troia, pentru a apara onoarea fratelui sau.
De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este corupta de aviditatea lui coplesitoare- trebuie sa cucereasca Troia pentru a castiga zona egeeana, asigurand astfel suprematia vastului sau imperiu.
Fortareata, sub comanda Regelui Priam (PETER O’TOOLE) aparata de puternicul print Hector (ERIC BANA), este o citadela pe care nici o armata nu a reusit sa o infranga. Un singur om reprezinta cheia victoriei sau a infrangerii Troiei - Ahile (BRAD PITT), considerat unul dintre cei mai mari luptatori in viata.
Arogant, rebel si aparent invincibil, Ahile nu are devotament fata de nimic si de nimeni, cu exceptia propriei glorii. Nevoia lui nestavilita de renume etern este cea care il determina sa atace portile Troiei sub steagul lui Agamemnon - dar iubirea va fi in final cea care ii decide soarta.

Thriller :
 
 
 
Vizionare online:  
Server 1 -> Vimeo

Link-uri Descarcare  :
Server 1 -> Filebox
Server 2 -> Fisier 

  Torrent link

Descarca subtitrare :

  Click aici 
      sau
  Click aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu